Κωνσταντίνος (Κώστας) Καμπούρης 2019-04-11T14:19:22+00:00

Κωνσταντίνος (Κώστας) Καμπούρης

Ο Κωνσταντίνος Καμπούρης είναι φυσικός, MSc-Med, και έχει υπάρξει εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση για  32 χρόνια (1982-2014)

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του αθλητικού συλλόγου ΦΟΙΒΟΣ Μελισσίων και μέλος του Δ.Σ. από το 2003 λαμβάνοντας διάφορες  θέσεις, όπως του Αντιπροέδρου, του Γενικού Γραμματέα και του Ταμεία.

Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων Φυσικής που διδάσκονται στη Β΄ και Γ’  γυμνασίου από το 1998 έως σήμερα, καθώς και άλλων βιβλίων για τη  διδασκαλία και την ιστορία  της διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών.

Είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό των εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια και Λύκεια των Δήμων Πεντέλης, Κηφισιάς, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Αγ. Παρασκευής, Χολαργού και Παπάγου, καθώς και επιμορφωτής των καθηγητών στην πειραματική διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών σε προγράμματα στο ΕΜΠ και το  ΙΤΥΕ .

Είναι επίτιμος Πρόεδρος  του Επιστημονικού Σωματείου ΠΑΝΕΚΦΕ και ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού  της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Φυσικών Επιστημών (European Union Science Olympiads – EUSO)

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.