Η επίσκεψη του Υποψήφιου Δημάρχου Πεντέλης, Αντώνη Φειδοπιάστη, στον ΚΑΟΜ Μελισσίων 2019-03-26T13:20:06+00:00

Project Description

Με τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων (ΚΑΟΜ) συναντήθηκε αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι- Νέα Αρχή», στα πλαίσια του προγραμματισμένου διαλόγου με τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2019, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Νέοι Άνθρωποι- Νέα Αρχή” και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης, Αντώνης Φειδοπιάστης, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου και Δημήτρη Αποστολάκο, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ΔΚ Μελισσίων, Κώστα Αποστολίδη, τ. Πρόεδρο του ΚΑΟΜ, Στέλιο Γεωργανά και Κώστα Κουτρουμάνο, καθώς και από τον Θοδωρή Μόσχοβο, τ. Πρόεδρος του ΚΑΟΜ, επισκέφτηκε την έδρα του συλλόγου, στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, τον Αντιπρόεδρο, Σταύρο Στεργίου, και την β. Ταμία, Βασιλική Σάρρου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.