Κάποιοι βιάζονται να… ράψουν κοστούμια – Ας περιμένουν, γιατί μετά το βράδυ της 26ης Μαΐου δεν θα έχουν πού να τα φορέσουν 2019-05-03T16:48:34+00:00

Project Description

Το τελευταίο διάστημα ορισμένοι «κυκλοφορούν» δήθεν αποτελέσματα ανύπαρκτων ερευνών, που είτε τους «αποθεώνουν» προεκλογικά, είτε τους φέρνουν σε «προνομιούχες» θέσεις ενόψει την αυτοδιοικητικών εκλογών. Φαίνεται ότι κάποιοι βιάζονται να… ράψουν κουστούμια, τα οποία όμως δεν θα έχουν πού να τα φορέσουν, αφού στην κάλπη θα «κοπεί η φόρα» τους.

 

Βλέπουμε με συμπάθεια αυτές τις προσπάθειες, γιατί κατανοούμε τον πανικό όσων τις επιχειρούν. Μιας και τα πραγματικά νούμερα – που δεν μπορεί, θα τα έχουν πληροφορηθεί, γιατί υπάρχουν και αυθεντικές μετρήσεις – δείχνουν ότι πάμε για μεγάλη ανατροπή το βράδυ της 26ης Μαΐου, κάτι πρέπει να κάνουν για να διατηρήσουν τη συνοχή στις δημοτικές ομάδες τους και να καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο την… πρόσκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα.

 

Τους αφήνουμε για 23 μέρες ακόμη να… ζουν τον μύθο τους στην Πεντέλη. Νομίζουν, αλλά δεν μπορούν πια να ξεγελούν τους συνδημότες μας. Ευτυχώς, είμαστε όλοι γνωστοί στον Δήμο και εξίσου γνωστές οι προσωπικές διαδρομές του καθενός μας. Με βάση αυτές τις διαδρομές οι πολίτες θα επιλέξουν και θα δώσουν ξεκάθαρη εντολή στους Νέους Ανθρώπους να κάνουν μια Νέα Αρχή στον Δήμο Πεντέλης.

 

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου θα είναι η πλέον επίσημη… δημοσκόπηση, που θα βάλει οριστικό τέλος στις διοικήσεις των τελευταίων δεκαετιών, που έφεραν τον Δήμο πίσω, καταδικάζοντας τα Μελίσσια, τη Ν. Πεντέλη και την Πεντέλη σε υπανάπτυξη σε σχέση με τις γειτονικές πόλεις.

 

Από 1ης Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πεντέλης θα έχει νέα διοίκηση, με όραμα, πρόγραμμα και κυρίως βούληση να αλλάξει ριζικά τα πράγματα. Κι αυτό ούτε οι στημένες δημοσκοπήσεις, ούτε τα «παραπολιτικά» των καφενέδων, μπορούν να το σταματήσουν…