Τις πιο «γλυκές» ευχές μοίρασε η δημοτική κίνηση Πεντέλης, «Νέοι Άνθρωποι- Νέα Αρχή» σε κατοίκους που έχουν ανάγκη 2018-02-16T11:01:07+00:00

Project Description

Τις πιο «γλυκές» ευχές μοίρασε η δημοτική κίνηση Πεντέλης, «Νέοι Άνθρωποι- Νέα Αρχή» σε κατοίκους που έχουν ανάγκη

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της να σταθεί στο πλευρό των πολιτών του Δήμου Πεντέλης και να αφουγκραστεί τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, η δημοτική κίνηση «Νέοι Άνθρωποι- Νέα Αρχή» μοίρασε, πριν από μερικές μέρες, μελομακάρονα, σε πολίτες του δήμου που αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες.
Συγκεκριμένα, με την πολύτιμη στήριξη και την ευγενική προσφορά του αρτοποιείου-ζαχαροπλαστείου «Οικογένεια Σταυράτη» στα Μελίσσια, τα μέλη της κίνησης «Νέοι Άνθρωποι- Νέα Αρχή», Γιάννης Ζούνης, Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης, ανέλαβαν να παραλάβουν περισσότερα από 15 κιλά μελομακάρονα, και να τα διανείμουν, το πρωί της Κυριακής σε οικογένειες του δήμου.
«Είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την κρίση. Άλλωστε, για εμάς, η έννοια της αλληλεγγύης δεν είναι για να παραγεμίζει τα ιλουστρασιόν προεκλογικά φυλλάδια, αλλά για να οριοθετήσει τη νέα πορεία που πρέπει ν’ ακολουθήσει συνολικά η Αυτοδιοίκηση. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε πως η συγκεκριμένη δράση είναι μόνο η αρχή ενός πλήθους πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη είναι πραγματικότητα. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του αρτοποιείου ’Οικογένεια Σταυράτη’’ οι οποίοι άλλωστε είναι γνωστοί για την κοινωνική ευαισθησία τους- που στάθηκαν συμπαραστάτες μας σ’ αυτή την πρωτοβουλία και ευελπιστούμε πως στο μέλλον ακόμα περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε αντίστοιχες ενέργειες» δήλωσε ο Αντώνης Φειδοπιάστης, επικεφαλής της κίνησης «Νέοι Άνθρωποι- Νέα Αρχή».