Το θέμα της κινητικότητας των ΑμεΑ στον Δήμο Πεντέλης συζήτησε ο Αντώνης Φειδοπιάστης με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών 2019-05-23T12:32:22+00:00

Project Description

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών είχαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κουλούρης.

 

Τα στελέχη της παράταξης παρουσίασαν στον κ. Χρήστο Σπίρτζη τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού σε ό,τι αφορά τα ΑμεΑ, τις οποίες ο υπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ από την πλευρά του ενημέρωσε ότι έχει ήδη υπογραφεί ειδική εγκύκλιος με την οποία  καθορίζονται ζητήματα που άπτονται της κινητικότητας των εν λόγω ατόμων στις πόλεις μας.

 

Ο κ. Φειδοπιάστης έθεσε στον κ. Σπίρτζη και το ζήτημα με την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου στην Καλλιθέα της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, το οποίο ταλαιπωρεί εδώ και 30 χρόνια τους κατοίκους της περιοχής, με τον υπουργό να δηλώνει ότι θα εξετάσει το θέμα, σε συνεργασία και με την ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να αναζητηθούν οι κατάλληλες λύσεις.