Σοφία Γεώργα 2019-04-19T09:42:30+00:00

Σοφία Γεώργα 

Είμαι η φαρμακοποιός Σοφία Γεώργα. Κόρη του αείμνηστου γιατρού μας Δημητρίου Γεώργα και της Πίτσας Γεώργα. Ο  γιατρός έτσι τον ήξεραν όλοι στα Μελίσσια, ήρθε νέος γιατρός στο μικρό αυτό χωριό και για 70 χρόνια το αγάπησε , ρίζωσε και πρόσφερε.
Παντρεύτηκε την Πίτσα Γεώργα, η οποία διετέλεσε επί 20 χρόνια σύμβουλος και αντιδήμαρχος όπου και παρέμεινε έως το τέλος της ζωής της.
 Η σχέση μου με τα κοινά είναι μια οικογενειακή παράδοση, μια σχέση προσφοράς και αγάπης στην πόλη που γεννήθηκα τον Μάρτιο του 1966 . Έφυγα μόνο για 4 χρόνια για να σπουδάσω στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στη Φαρμακευτική Σχολή.
Εδώ έχτισα το φαρμακείο μου και το σπίτι μου. Εδώ είναι ο τόπος μου και ρίζες μου. Έζησα τη βίαιη και ακαλαίσθητη παρέμβαση στο φυσικό περιβάλλον από το 1982 και μετά. Βιώνω καθημερινά τις σπασμένες πλάκες στα πεζοδρόμια ,τις λακούβες στους δρόμους ,την έλλειψη καθαριότητας,την εγκατάλειψη του πράσινου. Η πόλη μας μπορεί να ξαναγίνει όμορφη, πράσινη, σύγχρονη. Τα Μελίσσια μπορούν να γίνουν ένα προάστιο πρότυπο.
Όραμα μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε μια προσπάθεια που θα δώσει στις ζωές μας και στις περιουσίες μας την υπεραξία που αξίζουν.